Welke in 1999 overleden acteur speelde Q in veel Bond-films?
Desmond Llewelyn. Hij werd 85 en dacht nog niet aan pensioen.

Wie was de regisseur van de film Schindler's List uit 1994?
Steven Spielberg.

In welk programma vertolkt Wim Opbrouck de rol van 'mediawatcher'?
In de gloria

Welke voormalige WCW-Mean Motherfucker heeft een eigen MTV-programma waar hij zijn kinderen het leven zuur maakt?
Hulk Hogan

Hoe vaak trok Sylvester Stallone de handschoenen aan om in de huid van bokser Rocky Balboa te kruipen?
6 maal

Welke legendarische woorden sprak de astmatische stofzuiger Darth Vader, al stervende, tegen Luke Skywalker?
Luke, I'm your father

In welke legendarische TV-serie zijn Jefferson en Marcy D'Arcy de buren?
Married with Children

Wat is de naam van Justin Timberlake's voormalige mede 'Nsync'-wancker, die het enkele jaren geleden zelfs in een Russisch ruimteveer gezellig maakte?
Lance Bass

Hoe heet de muzikale film met in de hoofdrol John Travolta en Olivia Newton John?
Grease

Wat is de naam van de filmmaker van Finding Nemo?
Pixar

In welke film heeft de hoofdfiguur een bal Wilson als vriend?
Cast away

We kunnen er niet genoeg van krijgen; het Eiland, In de Gloria, Vaneigens. Graag nog meer van dat. Wie is de stille kracht achter al dit leuks, die door zijn medewerkers als Jakke wordt aangesproken. Zijn achternaam?
Eelen

Welke Brits-Amerikaanse epische film uit 1996 werd geregisseerd door Anthony Minghella en geproduceerd door Saul Zaentz, heeft 9 Oscars gewonnen, waaronder die voor beste film, beste regie en beste vrouwelijke bijrol. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Michael Ondaatje. Juliette Binoche speelt de hoofdrol.
The English Patient
We zijn op zoek naar een Griekse actrice die vroeger vooral op tv te zien was. De laatste jaren hebben we haar in vele films kunnen bewonderen zoals: Bruce Almighty, Picture Perfect, The Break-up, enz. Welke actrice zoeken we?
Jennifer Aniston

Hoe heet het hoofdpersonage van de Britse komische serie 'Alo, alo'? Hij café-eigenaar en geraakt betrokken bij het verzet?
Artois

We zoeken een Amerikaanse actrice, ook bekend als model met zware boezem, Ze stierf vorig jaar aan een overdosis medicijnen.
Smith (Anna Nicole)

Welk filmicoon regisseerde "Letters from Iwo Jima", een film over WO II maar dan gezien vanuit Japans standpunt. De man in kwestie won als regisseur reeds Oscars, maar nog nooit als acteur.
Clint Eastwood

Met welke documentaire probeerde de voormalige Amerikaanse presidentskandidaat Al Gore in 2006 de wereld wakker te schudden?
Inconvenient Truth

Sylvester Stallone is terug: in welke film, de zesde uit de reeks, zien we hem als berooide bokser terugkeren naar de ring?
Rocky Balboa

Hij begon zijn carrière bij Radio 1 en werd opgeleid door radio-monument Jan Wauters. In 1988 maakte hij de overstap naar de tv-sportredactie waar hij nog altijd werkzaam is. Als presentator en commentator groeide hij uit tot één van de meest gerespecteerde sportjournalisten in Vlaanderen. Hij was meer dan 10 jaar het vaste gezicht van Sportweekend. Zijn naam?
Frank Raes